item6
DSC1
Säckpipsorkestern
DSC3

Säckpipsorkestern bildades 1998 och har uppträtt på allt från högtidsdagar, företagsevent, bröllop och begravning till att synas i TV-shower, på bio och "on your local pub".

Hos oss hyr du det antal musiker du behöver, från en ensam säckpipsblåsare (the lone piper) till ett helt band inkluderat Drum Major och trumslagare.

Vi finns i Stockholm, men uppträder över hela landet och samarbetar också med säckpipsmusiker från flera andra orter i Sverige. Vi skickar de musiker som bor närmast. Och naturligtvis är vi alltid snyggt klädda i kilt och skotsk högtidsdräkt.

Vi kan också erbjuda:

Amazing Grace (mp3-fil)
Scotland the Brave (mp3-fil)
DSC0821

Vi är specialiserade på framträdanden vid bröllop, högtidsdagar och i andra cermoniella sammanhang med en till tre säckpipsmusiker och/eller trumslagare och är med hundratalet nöjda kunder per år Sveriges mest anlitade säckpipsband.

Vi har lång erfarenhet och stor rutin av att göra ditt bröllop eller din födelsedag till den mest oförglömliga dagen i ditt liv. Vi gör upp programmet tillsammans med dig och hittar alltid den rätta lösningen för ditt evenemang.

Här kan du lyssna på
För mer info och förslag
För mer info och förslag